Ocena uporabnikov: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 29

POVZETEK

Júlia posjeti Anu, ali brzo je zamoli da ode. Ana je nesretna kada shvati koliko je godina kćerina života propustila dok je ležala u komi. Sofia pobjeđuje na teniskom natjecanju, ali Vitória kritizira kćerinu igru. Lúcio kaže Ani da mu je žena umrla od raka. Celina primijeti da je Lúcio zaljubljen u Anu, ali ne želi to priznati. Tiago je agresivan i još jedna dadilja daje otkaz. Jonas ne pomaže Cris u Tiagovu odgoju. Iná daje Ani laptop i kaže joj adresu Manuelinog bloga. Ana zamoli Evu da ode kući i da je ostavi samu cijelu noć. Evi nije drago, ali odlazi. Lúcio razgovara s Anom o nevladinoj udruzi koju vodi i o Manuelinom angažmanu. Ana čita Manuelin blog koji je gane. Lúcio kaže Ani da će uskoro moći kući. Ana mu kaže da će joj nedostajati, a on joj da svoj broj telefona da ga nazove kad god poželi. Ana nazove Ináu i zamoli je da pozove Manuelu u bolnicu. Vivi savjetuje Cris da Tiago nazove Lorenu i zamoli je da opet bude njegova dadilja.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.