Ocena uporabnikov: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 21

POVZETEK

Eva nazove dr. Lúcija da mu kaže da joj je Ana stisnula šaku. Eva pokušava razgovarati sa kćeri, ali nema odgovora. Marcos se sastane s Dorom u ulici nedaleko od njezina stana. Dora mu kaže da se razišla s mužem i da se vraća u Porto Alegre. Kad vode djecu u restoran Dora i Marcos postaju svjesni da je među djecom velika dobna razlika. Lourenço čita kritiku o svojoj knjizi i razočara se. Rodrigo odlazi po Nandu na aerodrom i vozi je Luiju, glazbeniku s kojim će ona stanovati. Nanda upozna Francisca, Luijeva sina. Nešto kasnije Francisco se žali Luiju na Nandu. Iná sanja kako se Ana diže s dna jezera. Eva se probudi i primijeti suze na Aninu licu. Sofia nagovori Marcosa da ode na razgovor za posao u turističku agenciju čiji je vlasnik otac njezine prijateljice. Sofia se razočara kada Marcos odbije posao. Eva kaže Lúciju da je Ana plakala, ali on u to ne vjeruje. Eva mu zaprijeti da će promijeniti liječnika ako ne bude uz njezinu kćer.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.