poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

SEZONA: 1

EPIZODA: 14

POVZETEK

Manuela pokušava razgovarati s Evom, ali ona je ne sluša, te izbacuje kćer i unuku iz kuće. Manuela odlazi u Júlijinu sobu i ispriča baki što joj je mama rekla. Baka primi Manuelu k sebi. Celina ispituje Lourença zašto nije podupro Rodriga. On se predomisli i primi Rodriga i Júliju u svoju kuću. Vivi daje Cris knjigu o samopomoći i savjetuje joj da ne vodi ljubav s mužem dok on ne odobri umjetnu oplodnju. Manuela moli Rodriga da prenoći u bolnici i odlazi Evinoj kući po svoje stvari. Ana napušta intenzivnu njegu, ali Lúcio ne odobrava da se o njoj skrbe kod kuće. Kaže Celini da Eva nema psiholoških preduvjeta da se brine o Ani. Manuela ima vrućicu i moli Rodriga da sam odveze Júliju Ani u bolnicu. Rodrigo vozi kćer da se oprosti od Ane, a zatim Lourençovoj kući. Eva odlazi Aninim pokroviteljima i razgovara o ugovoru. Celina uzima slobodan dan kako bi pomogla Rodrigu s djetetom. Jonas pozove Cris na večeru, ali ona ga odbije i kaže da se ljuti jer neće moći roditi njegovo dijete. Dora kaže Marcosu da je Olívia nesretna jer njezin otac neće doći na školsku priredbu. Marcos se ponudi da ga zamijeni. Manuela pokazuje baki blog koji će pisati kako bi bilježila Júlijin život i kako bi to Ana jednog dana mogla čitati.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.