SEZONA: 1

EPIZODA: 13

POVZETEK

Rodrigo potvrdi Nandi da je on Júlijin otac. Manuela kaže baki da je Rodrigu rekla istinu o djetetu. Rodrigo odlazi stricu Lourençu i kaže mu da ima kćer, ali stric ga ne podržava u odluci da prizna to dijete. Eva razgovara s Anom i ružno govori o Manueli. Lúcio to sluša i zabrine se. Eva gleda kako skidaju Anine reklame. Odlazi Vitóriji i razljuti se kada vidi da je ona već digla ruke od Ane. Rodrigo kaže Jonasu da je Júlijin otac, a Jonas izbaci sina iz kuće. Alice kaže Suzani za svoj hladni susret s Vitórijom. Manuela spava kod Alice i njih dvije razgovaraju o obitelji. Rodrigo kaže Celini da će priznati kćer i ona ga ohrabri. Nanda se svađa s ocem zbog Rodriga. Cris i Vivi traže bolnicu za umjetnu oplodnju. Eva susretne Rodriga i Nandu u Júlijinoj sobi i izbaci ih. Nanda joj kaže da zna istinu o Júliji. Marcos se susretne s Dorom u klubu i kaže joj da je Sofia odustala od plivanja.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.