SEZONA: 1

EPIZODA: 5

POVZETEK

Ana dolazi u bolnicu. Iná ima neki predosjećaj u vezi s unukom i moli Manuelu da nazove, ali Manuela ne uspije dobiti Anu. Verônica je uz Anu tijekom poroda. Eva javlja Manueli da se rodila malena Júlija. Manuela umiruje baku. Ana promatra kćer i zamoli bolničarku da joj je donese u sobu. Odluči da je neće dati Verônici i Hernanu. Manuela studira gdje i Rodrigo. Manuela javlja trenerici da se rodila Júlia. Marcos vodi kćer na plivanje i upozna Doru. Manuela javlja Alice da se rodila Júlia. Eva se prepire s Anom, a Ana ustraje u odluci da neće dati kćer na posvajanje. Suzana i Cícero razgovaraju s Alice o njezinu putovanju. Alice im kaže da imaju povjerenja u nju, ali ne kaže im gdje je bila i zbog čega. Eva upisuje Júliju kao svoju kćer i uvjerava Anu da je tako najbolje. Manuela kaže Rodrigu da se Ana vratila. Vitória odlazi u hotel i ugleda Anu s kćeri u naručju i jako se uznemiri.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.