poster

Život teče dalje

A VIDA DA GENTE (2011)

drama, Romantični | Brazilija
Režiser: Jayme Monjardim

Ocena uporabnikov: 1/10
(2 glasov)

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

POVZETEK

Trenerica Vitória u medijima objavi da je Ana ozlijedila lakat i da će otići u inozemstvo na rehabilitaciju. Nanda dovodi starijega muškarca na večeru s Jonasom i Cris i predstavlja ga kao svoga dečka. Rodrigo sluša na TV vijest o Aninom putovanju. Nazove je, ali ona mu se ne javi jer je u kupaonici. Rodrigo ostavi poruku na sekretarici. Eva je čuje i izbriše je. Maria odlazi u hotel kako bi razgovarala s Anom, ali Eva joj slaže da Ana nije ondje. Maria susretne Manuelu u predvorju hotela. Manuela je zamoli da javi Rodrigu kad Anin avion polijeće. Rodrigo pokušava razgovarati s Anom na aerodromu, ali Ana je već otputovala. Nanda upozna Rodriga s prijateljicom. On je ljubi, a Manuela sve gleda. Nakon što s Evom stiže u Patagoniju, Ana odlazi u agenciju i raspituje se o postupku davanja djeteta na posvojenje. Manuela ispriča Ani da je vidjela Rodriga s drugom i Ana pada u očaj.
Vrijeme prolazi, Manuela studira psihologiju. Alice prepozna Manuelu na fakultetu i pita je za Anu. Cris se useljava Jonasu. Alice odlazi u Patagoniju Ani i kaže joj da je posvojena i da je Vitória njezina mama. Ana se toliko uznemiri da joj puca vodenjak.

Fotografije

Život teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče daljeŽivot teče dalje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
  • Mladi zdravniki na preizkušnji (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.