SEZONA: 1

EPIZODA: 5

POVZETEK

U zoru ćemo uroniti u srce područja na kojemu vrijeme kao da se zaustavilo prije nekoliko tisuća godina, šume Britanske Kolumbije. Smještene su između Tihog oceana i priobalnog planinskog lanca, a ubrajaju se među najstarija šumovita područja s umjerenom klimom na sjevernoj polutki.
U rano jutro to je svijet obavijen maglom koji se pomalja zajedno sa svojim veličanstvenim krajolicima što ih postupno osvjetljavaju zrake sunca.

Fotografije

Morning GloryMorning GloryMorning GloryMorning GloryMorning GloryMorning GloryMorning Glory

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Nasini nepojasnjeni dosjeji (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Dodir

    image
    Svijet gluhoslijepih osoba nije samo svijet tame i tišine. To je svijet širokih puteva, otvorenih horizonta, gdje granice ne postoje, jer je to put borbe za...
  • Kultura 21

    image
    Magazin o europskoj kulturi u produkciji Deutsche Welle. Svaki tjedan ova emisija donosi pregled kulturnih događanja, razgovore s umjetnicima, slikarima,...
  • SAT tv

    image
    Satelitski program i vijesti iz dijaspore na kanalu RTCG.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.