Ocena uporabnikov: 5.5/10
(2 glasov)

SEZONA: 1

EPIZODA: 17 - Sudden Death

POVZETEK

Jessica je s prijateljem pesnikom nominirana za knjižno nagrado, zato se odpravi v San Francisco. Tam je tudi nekdaj slavni Hemsley Post, ki pa že dolgo ni ničesar objavil, zdaj pa trdi, da je napisal odlično knjigo. Je tudi nepopravljiv ženskar in v hotelu ga obišče bivša žena, ki izve za knjigo in zahteva nazaj denar, ki mu ga je posodila. Posta najdejo mrtvega v hotelski sobi in pojavi se veliko osumljencev, od bivše žene, založnice Tiffany, ki ga je obiskala, pa do Franka Lapinskega, za katerega se izkaže, da je v resnici napisal knjigo, s katero se je hvalil Post. Franka aretirajo in umor prizna, Jessica pa odkrije pomembno sled, ki vodi drugam.

Fotografije

Umor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umorUmor, je napisala (I.): Opomba za umor

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.