Ocena uporabnikov: 5.5/10
(2 glasov)

SEZONA: 2

EPIZODA: 12 - Murder by Appointment Only

POVZETEK

Jessica odpotuje v New York na sestanek z založnikom. Obisk izkoristi tudi za srečanje z nečakom Gradyjem, ki poskuša dobiti službo računovodje v kozmetičnem podjetju Lila Lee Cosmetics. Jessica v hotelu naleti na svojo nekdanjo študentko Elizabeth Gordon, zaročenko Normana Ambersona, predsednika podjetja Lila Lee Cosmetics. Vsi trije se dogovorijo za večerjo, toda Jessica in Norman zvečer v restavraciji zaman čakata na Elizabeth.

Fotografije

Umor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umorUmor, je napisala (II.): Sestanek za umor

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.