Ocena uporabnikov: 10/10
(2 glasov)

EPIZODA: 133

POVZETEK

Camila uspije reanimirati Daniela. Viviana joj kaže da je previše riskirala kad mu je dala disanje usta na usta, te da se možda zarazila, no Camila se ne obazire na to. Gastón javlja Miriam da je Abraham nabavio cjepivo, te da privatnim zrakoplovom stižu u zračnu luku u Toluci. Miriam moli Mariana da je odveze po Gastóna i cjepivo. Camila govori radnicima što moraju učiniti kako bi cijepili stoku kada cjepivo stigne. Dionisio poludi kada mu Agustina kaže da je Miriam dobila cjepivo i da će Daniel i La Malquerida biti spašeni. Mariano kaže Rocío da se njegov otac vraća i da se oženio Isadorom. Luz María i Pablo imaju problema, jer se Luz María sjeća Leoncija i zamoli Pabla da je ne dodiruje. Pablo odlazi u šetnju i susretne Mayalén. Miriam je ljuta na Dantea jer joj nije rekao istinu o Danielu. Isadora i Cayetano dolaze u Meksiko, a zapovjednik Juárez uhiti Isadoru pod optužbom da je odgovorna za smrt oca Baldomera. Liječnik kaže Camili da Daniel mora biti cijepljen najkasnije za 12 sati, inače će umrijeti.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.