POVZETEK

Prošlo je 27 godina otkad je Iva Majoli osvojila Roland Garros. Najbolju hrvatsku tenisačicu svih vremena naš Gordan Vasilj sreo je na turniru u Makarskoj. U ekskluzivnom razgovoru za In Magazin otkrila mu je da je presretna u braku s talijanskim industrijalcem te kako izgleda njezin život na relaciji Milano-Zagreb.
Teško da itko energijom i zaraznim osmijehom može parirati Indiri Levak. No pjevačica nam je priznala da toliko radi da ju je to počelo frustrirati. Ipak, sve je lakše uz ljubav supruga Mire. S Indirom je razgovarao naš Davor Garić.
Za nešto manje od mjesec dana prvi put u Hrvatsku dolazi sin legendarnog glazbenika Andree Bocellija, Matteo. Ovaj markantni glazbenik nastupa od svoje 17-te godine, lani je objavio album, a sada je na turneji u sklopu koje će zapjevati i u Opatiji. Prije toga razgovarao je s našom Dijanom Kardum, kojoj je ispričao sve o odnosu s ocem, ali i karijeri.
Kuhao je za brojne svjetske zvijezde, hranom rasplakao mnoge goste i sve to s ista tri noža kojima se koristi već desetljećima. Nježnu stranu jednog od najslavnijih hrvatskih chefova Hrvoja Zirojevića donosi vam Saša Knežić.
Poznato je kako u skandinavskim zemljama roditelji potiču djecu da što više budu na otvorenom, čak i da spavaju na hladnoći. Životni standard ondje je viši, u što smo se uvjerili i tijekom boravka u švedskom Malmeu. U idućim minutama naša Matea Slogar donosi priču o švedskom načinu života.
Ako još uvijek niste planirali svoje novo putovanje ili kratak bijeg od svakodnevice, možda vam u tome pomognu nove epizode Coolturista . Putopisna emisija vratila se ne samo s novim epizodama, već i novom voditeljicom. Više u minutama koje slijede.
Treninzi Marija Mlinarića na zagrebačkom Jarunu mnogima su omiljeno odredište. Uz dobru dozu motivacije i stručno vodstvo, promjene su moguće, a zdrav život može postati navika.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.