Ocena uporabnikov: 6.7/10
(7 glasova)

EPIZODA: 65

POVZETEK

Dionisio je sumnjičav jer Franciscova punomoć nije pravovaljana. Isadora kaže da to nije ni važno jer su samo željeli zastrašiti Camilu te da Daniel dođe k njima, a ne Camili, kako bi preuzeo nasljedstvo. Odvjetnik Becerra zahtijeva da mu javni bilježnik Salomón kaže zašto je dao punomoć Franciscu Díazu, a dobro zna da je to protuzakonito. Bilježnik kaže da je bio prisiljen to učiniti, ali da neće reći razlog jer mu je život u opasnosti. Odvjetnik Becerra zaprijeti da će ga tužiti, pa će morati reći istinu. Camila želi da joj Natalia kaže sve što zna o Andrésu i zašto ga je dovela na La Malqueridu tvrdeći pritom da je on njezin momak. Natalia kaže da je Andrés došao u hostel kao mnogi drugi koji traže posao. Svidio joj se, htjela mu je pomoći i mislila je da bi najlakše bilo kad bi rekla da su njih dvoje u vezi. Camila joj predbaci što je dovela stranca na imanje, a ne zna je li pouzdan. Natalia odgovori da je Andrés dobričina i da mu svi mogu vjerovati.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.