Ocena uporabnikov: 10/10

EPIZODA: 15

POVZETEK

Daniel kaže Rafaelu da su njegova supruga i dijete umrli zbog Camilinih ambicija te da je došao u Meksiko kako bi joj se osvetio. Namjerava je zavesti i naplatiti joj sve što je učinila. Rafael kaže da nikada neće dopustiti da je povrijedi. Daniel odgovara da on brani Camilu zato što je zaljubljen u nju, te ne može biti na njegovoj strani. Rafael odgovori da mu je stalo Camile, ali i do njega, a Daniel mu govori da bi radije trebao ići za pravdom, nego željeti osvetu jer bi mogao pogriješiti. Daniel se uzruja i kaže kako shvaća da je na njezinoj strani i samo se nada da ga neće optužiti. Alonso upozorava Leoncija da se mora prestati opijati želi li zadržati posao. Otac Baldomero pita odvjetnika Becerru zna li zašto je Daniel Monterde promijenio oporuku. Agustina kaže da je odlučila poslovati s Dionisiom Ferrerom. Najčudnije joj je to što je on bliski Alonsov prijatelj. Otac Baldomero joj kaže da tu doista jest nešto čudno. Dionisio govori Isadori da su Camila i Agustina povjerovale da je njezina kuća poplavljena i pita je što je sada isplanirala. Alonso unajmi prostitutku, odlaze u hotel, no ubrzo osjeti bol u prsima i onesvijesti se.

Prema priči Maríje Zarattini.

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.