poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 10/10
(2 glasov)

EPIZODA: 127

POVZETEK

Leopoldo izlazi iz bolnice i odlazi živjeti u Valerijin stan. Usamljen je i stalno misli na Valeriju. Agripina daje Valeriji mobitel koji je ukrala od nekog čovjeka na ulici. Valeria se sjeti nekoga telefonskog broja i nazove ga. Javi se Leopoldo, no ona ne kaže ni riječ. Leopoldo misli da ga je zvala Valeria jer je prepoznao način na koji diše. Sretan, pohita reći Hildi i Juliju da je Valeria zvala i da je živa. Hilda mu povjeruje, no Julio misli da je lud.Lolita kaže Samuelu da promijeni oporuku; želi se udati za njega što je prije moguće. Kaže mu da ga je Juan Ignacio htio ubiti i da je on bio kriv za požar. Kaže mu i da je čula kako Juan Ignacio to govori Tonyju. Samuel kaže Salvadoru da želi promijeniti oporuku i ostaviti svu svoju imovinu i bogatstvo Loliti.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.