poster

Rani radovi: Nema ljubavi u klubu i Kriza

Rani radovi (2018)

Režiser: Tomislav Mršić

SEZONA: 4

EPIZODA: 4

POVZETEK

Generacijske priče, pitanja odrastanja, odgovornosti i integriteta u filmovima iz večerašnje epizode 'Ranih radova'.
Film 'Nema ljubavi u klubu', scenarista i redatelja Marka Turčinova. prikazan je na prošlogodišnjim Danima hrvatskog filma. Snimatelj je Urh Pirc, montažerka Maja Predrijevac, a producentica Matea Bračko.
'Kriza' je diplomski film na preddiplomskom studiju producenta Benjamina Noe Maričaka, koji ga predstavlja kao prvi 'hrvatsko-korejski film'. Film je prikazan na tri hrvatska filmska festivala te na festivalima u Bangladešu, Južnoj Koreji, SAD-u, Egiptu i Kolumbiji.

Urednik: Zinka Kiseljak

Fotografije

Rani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i KrizaRani radovi: Nema ljubavi u klubu i Kriza

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.