EPIZODA: 3

POVZETEK

Na Zemlji je danas manje od 25 posto područja koja nisu onečišćena svjetlom, a više od trećine čovječanstva, radi svjetlosnog onečišćenja, nikada nije vidjelo Mliječnu stazu. Koliko se zvjezdanog neba vidi iznad Hrvatske, što možemo učiniti da smanjimo štetne posljedice svjetlosnog onečišćenja i gdje se u hrvatskoj nalazi najtamnije nebo u cijeloj Europi, doznajte u trećoj epizodi.

Fotografije

Čudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenjeČudesni svemir: Svjetlosno onečišćenje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Na slovo, na slovo

    image
    Dječiji program.
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
  • Oko svijeta sa Edinom Krnićem

    image
    Doživljaji crnogorskog putopisca Edina Krnića iz najudaljenijih kutaka svijeta.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.