poster

Ja volim Srbiju

Ja volim Srbiju (2010)

Šov, zabava, glasba | Srbija

POVZETEK

U nastavku TV sezone omiljenog porodičnog kviza koji nedeljom uveče već godinama prate sve generacije, nastavićemo sa otkrivanjem zanimljivih i neobičnih podataka o našoj zemlji i njenim znamenitim sunarodnicima. I u ovoj sezoni, voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina a kapiteni takmičarskih timova su Nele Karajlić i Nenad Okanović.
Kao što već znate, takmičari kviza "Ja volim Srbiju" su poznate ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života Srbije. Po troje ih je raspoređeno u dva tima (crveni i plavi). Uz podršku kapitena timova i publike, oni se bore za pobedu- pokušavajući da tačno odgovore na što više raznovrsnih pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci...
Tokom svakog izdanja kviza, šest motivisanih takmičara i njihovi agilni kapiteni se uz podršku publike nadmeću u znanju, kroz ukupno sedam igara i šest muzičkih rundi - što svaku epizodu čini veoma uzbudljivom, duhovitom i do samog kraja neizvesnom. Dodatnom uzbuđenju doprinosi "Točak sreće", koji često donosi potpuni rezultatski preokret.
Ove nedelje, kapiten dr Nele Karajlić je u svoj plavi tim doveo vaterpolistu Nikolu Rađena, plivačicu Anju Crevar i operskog umetnika i glumca Borisa Postovnika.
Crveni tim predvodi Nenad Okanović i u njegovoj ekipi će se boriti glumica Ivana Popović, u društvu rukometaša Žarka Šešuma i Rastka Stojkovića.
Specijalni gost u muzičkoj rundi kviza je Cezar Garsija, sa Kube.
Budite i ove nedelje uveče od 22 sata uz RTS 1 i dobro se provedite uz još jednu epizodu kviza "Ja volim Srbiju".

Fotografije

Ja volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim Srbiju

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
  • Pinkove zvezde

    image
    Kroz niz emisija talentirani vokalni izvođači bore se za mjesto Pinkove zvijezde. Svoje pjevačko umijeće morat će dokazati u dva različita glazbena žanra....
  • Audicija (2015)

    image
    U ovom šou programu iz nedelje u nedelju upoznavaćemo nove zanimljive takmičare koji će imati trominutnu tačku kojom će pokušati da zadrže svoje mesto u ovom...
  • Na zdravje

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.