SEZONA: 1

EPIZODA: 32

POVZETEK

Simran je harizmatična autorica kojoj nije strano kulinarstvo, a kroz ovaj serijal kuhala je sa više od 200 kuhara i vlasnika restorana iz cijele zemlje. Sastavni dio su i intevjui sa sjajnim šefovima. Emisija je predstavila preko 250 globalnih recepata i istaknula preko 400 istorijskih znamenitosti, pokrivajući preko 40 gradova u SAD-u.

Emisiju produciraju zajedničkim snagama bollywoodski i hollywoodski producenti koji su napravili sjajan posao, jer emisija ima živost, boje i prilagođena je svim uzrastima koje bi moglo zanimati kulinarstvo.

Voditelj: Simran Kochar
Urednik: Simran Kochar

Fotografije

Kuhajte sa SimranKuhajte sa SimranKuhajte sa SimranKuhajte sa Simran

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Бързо, лесно, вкусно

    image
  • Gurman

    image
    Naš voditelj, Dejan Dragićević, se nalazi na nesvakidašnjoj gastro avanturi u potrazi za najrazličitijim gurmanskim specijalitetima Balkana. Njemu će restorane,...
  • Food lovers

    image
    Porodični šou u kome će se prepoznati mnogi – serijal bračnog para, popularne pevacice Zoe Kida iz grupe Zemlja gruva i njenog muža Predraga, koji je bio kuvar na...
  • Pečemo z Miljuschko

    image
    Miljuschka Witzenhausen shares her favourite recipes. Each episode Miljuschka cooks two dishes, from the most delicious main courses to tasty desserts.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.