SEZONA: 1

EPIZODA: 116

POVZETEK

Adela je potpuno klonula misleći kako joj nema spasa jer je Ruža sigurno došla zato što je saznala istinu, ali je Sonja natjera da se sabere i kaže da će ona srediti tu situaciju. Saznavši od Karla da planira otići u Zagreb i ozbiljno se prihvatiti faksa, Lada i Lovro ga podsjete da ni slučajno ne smije propustiti njihovu svadbu. Sonja je uspjela izvući Adelu iz naizgled bezizlazne situacije, ali Adela misli kako će Sonja sada sigurno tražiti nešto zauzvrat. Ruža ne uspijeva pronaći sličnosti u rukopisu koji je podmetnula Sonja s rukopisom iz Adelinog pisma. Andrija pokazuje Juliji snimku na kojoj se vidi kako Skoko nudi nemoralnu ponudu sestrama Sari i Lari. Eva ponovno sretne tajanstvenog muškarca kojeg je vidjela jučer i on joj se predstavi kao Gordan (Ranko Zidarić). Julija i Andrija zajedno sa sestrama likuju što će napokon zauvijek uništiti Skoku. Ivanu je sumnjivo zašto je Adela lagala da su joj promijenili akumulator, s u autu je i dalje stari. Ivan iznenadi Kristijana izjavom kako misli da ga Adela možda vara.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina SuncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina SuncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Ni pregledov

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.