Prvi trailer za SF horor film Lumina

sreda, 01. maj 2024 23:44

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino McKoy. Iz trailera teško da ćete shvatiti o čemu se radi, pa svakako prije pročitajte sinopsis. Pretpostavka je da je trailer namjerno nedorečen i zbunjujući, ali nešto više saznanja o tome što se točno zbiva ne bi bilo naodmet.
Priča se odvija oko grupe prijatelja. Jedan od njih je Alex koji je organizirao zabavu u svojoj kući. Iznenada, jarka svjetla bljesnu na nebu i Alexova djevojka Tatiana, nestaje. Alex postaje opsjednut njezinim pronalaskom i nakon nekoliko mjeseci, odvlači svoja tri prijatelja u pustinju jer vjeruje da Tatianu drže zatvorenu u bazi DUMB (Deep Underground Military Base) i da je tamo možda radi toga što je imala kontakt s vanzemaljcima. Tamo se stvari ozbiljno zahuktavaju, ostavljajući sve u borbi za svoje živote protiv sila koje ne razumiju.
Glavne uloge tumače Rupert Lazarus (Requiem), Eleanor Williams (Halo: Nightfall), Eric Roberts (The Expendables), Andrea Tivadar (Warrior Nun), Sidney Nicole Rogers (V/H/S), Ken Lawson (In the Cut) i Emily Hall.
Film Lumina u kina stiže 12. srpnja.
“Prigrlite tamu, bojite se svjetla.”
The post Prvi trailer za SF horor film Lumina appeared first on Inverzija.

Več

Zadnja novica:

Ponudnik novic

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.