EPIZODA: 130

SADRžAJ

Cecilia govori Juanu Miguelu da policija ispituje Estefaniju i njezinu tetu. Omar posjećuje Marichuy koja je žalosna i on zatim odlazi s Beatriz. Policija ispituje Isabelu i Patricio joj savjetuje da kaže istinu jer joj bi mogli suditi i mogla bi završiti u zatvoru. Marichuy misli kako se Juan Miguel nije vratio jer se već oženio, dok je on siguran da će se ona udati za Omara. Blanca razgovara s Omarom i kaže mu da odlazi u Francusku osim ako je on ne zamoli da ostane. Ana Julia posjeti Marichuy i sazna da je slijepa. Juan Miguel kaže Omaru da će joj, ukoliko je njezina sljepoća samo privremena, morati sve priznati jer njezina ljubav pripada njemu. Patricio je shrvan spoznajom kakva je Estefania stvarno osoba. Otac Anselmo posjećuje Marichuy i njoj je zbog toga drago, iako bi željela da je na njegovom mjestu Juan Miguel. Blanca govori Juanu Miguelu da odlazi idućega dana. Isabela ispriča Amadoru sve što se događa i kaže mu da bi Estefania mogla pasti, ali ne i ona.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.