Ocjena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 66

SADRžAJ

Santiago kaže baki da već može micati objema nogama. Kaže i da je otac previše zadužio tvrtku. Sara mu kaže da neće imati milosti prema njegovu ocu. Antonio kaže Demiánu da ima dokaze o njegovim pronevjerama te da će odsad on biti većinski vlasnik tvrtke. Fabricio kaže Renati da zatraži novac od Alonsa kako bi ga dao Lucy. Inače će odati Alonsu da su njih dvoje ljubavnici. Eduardo kaže Demiánu da će morati odobriti sve Antoniove zahtjeve. Odvjetnik Torres pokaže Karli slike na kojima je Eduardo s ljubavnicom. Ona se šokira kad prepozna Rafaelu. Céfiro kaže Marieli da bi otac Daniel morao dati iskaz protiv Demiána. Karla pljusne Rafaelu i pred obitelji je optuži da je ljubavnica njezina muža. Rafaela niječe. Karla prijeti da će svima pokazati slike. Demián pristaje udovoljiti Antoniovim zahtjevima.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Fotografije

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.