SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Serija prati pustolovine dvanaestogodišnjeg dječaka Toma i njegovih prijatelja, Boba, Johna i Erica, koji žive u gradiću Rocktownu. Jednoga dana u studiju Tomova oca, koji je misteriozno nestao nekoliko tjedana prije toga, Tom i prijatelji pronalaze neobičnu igru. Na njihovo iznenađenje, čim počnu igrati igru, teleportirani su u svijet prošlosti, gdje su okruženi dinosaurima i zmajevima. Uskoro shvate da se i sami mogu transformirati u dinosaure uz pomoć magičnih kristala Rockfroz. Uz te moćne kristale, Tom se pretvara u T-Rexa, John u Smilodona, Eric postaje Pterodix, a Bob se transformira u Triceropa. Njihovi protivnici su zli zmajevi, i to vampirski zmaj Vlad, zmijski zmaj Kobrax, zmaj ratnik Gladius i Neceron, gospodar svih zmajeva. Otkrijte kako će četvorica ovih hrabrih prijatelja udružiti snage i boriti se protiv zlih zmajeva kako bi spasili Zemlju od njihove vladavine!

Fotografije

Dinofroz 05Dinofroz 01Dinofroz 02Dinofroz 03Dinofroz 04Dinofroz 06Dinofroz 07Dinofroz 08Dinofroz 09Dinofroz 10Dinofroz 11Dinofroz 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.