poster

Glazbeni specijal: U rimskom domu Maestra Ennija Morriconea

Glazbeni specijal (2015)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Prikazujemo ekskluzivni intervju s meastrom Ennijom Morriconeom, snimljen u domu velikoga skladatelja u Rimu. Bit će riječi i o koncertnoj turneji s oko dvjesto glazbenika (orestar i zbor) na kojoj maestro dirigira samo vlastite skladbe. Među njima bit će najmanje dvadeset remek-djela za razne filmove.
Godine 2007. Morricone je dobio i Oscara za životno djelo, iznimna dostignuća u filmskoj glazbi.
U ovom rimskom interjvuu maestro objašnjava zašto zna napisati glazbu za neki film prije nego li je i počelo njegovo snimanje. Ističe i kako ne smatra pravim skladateljima one koji skladaju za klavirom i zašto mu više nije žao što nije dobio Oscara za glazbu za film "Misija" i još mnogo toga iz procesa stvaranja glazbe popularne u najširem krugu publike.

Fotografije

Glazbeni specijal: U rimskom domu Maestra Ennija MorriconeaGlazbeni specijal: U rimskom domu Maestra Ennija MorriconeaGlazbeni specijal: U rimskom domu Maestra Ennija MorriconeaGlazbeni specijal: U rimskom domu Maestra Ennija Morriconea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.