poster

Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

dokumentarni | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Središnja tema devete epizode je najveći turistički sajam na svijetu - londonski WTM. U London su se uputile novinarke Ružica Mikačić i Ana Muhar kako bi izvjestile s hrvatskog štanda, ali i doznale na koji se način svijetu predstavlja hrvatska konkurencija, kao i daleke destinacije. Razgovarale su s ministrom Cappellijem, direktorom HTZ-a Kristjanom Staničićem, ali i brojnim turističkim profesionalcima. Također, ispitale su utječe li brexit na londonski turizam, a zabilježile su i svečano paljenje lampica kojim London ulazi u božićno doba.
Osim Londona, naši su novinari posjetili Kinu u kojoj su HGK i HTZ prvi put zajedno predstavljali Hrvatsku na najvažnijem kineskom međunarodnom uvoznom sajmu China International Import Expo.
Goran Milić posjetio je Omiš i provjerio kako malo dalmatinsko mjesto koje je i ove godine postiglo odlične turističke rezultate živi u posezoni.
Pogledajte i turističke vijesti. One tematiziraju nedavno održanu veliku promociju peljeških vina u Zagrebu, u organizaciji peljeških vinara i Hrvatske gospodarske komore.
Izvršna urednica: Lana Pavić

Voditelj: Duško Modrinić

Fotografije

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.