SEZONA: 2

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Na večeri kod Bože i Ivane Marko i Petra se neprestano podbadaju, a sve eskalira Markovim gušenjem komadićem hrane. Spasi ga Toni. Marko odlazi s večere i napije se sa Željkom. Ujutro, Marko se budi u krevetu sa Željkom. Ipak, na kraju se ispostavi da nije bilo seksa.
Gordana i Ante krišom odvode Miju Mateu na natjecanje za najljepšu bebu koje organizira mesnica Buco. Ante saznaje da je u žiriju Sandra pa poželi odustati od natjecanja. Lukava Gordana nabrije Sandrinog dečka Robija na Tajsona pa u studiju nastane tuča. Žutelija odustaje od natjecanja, ali ga Gordana nagovori da ipak proglasi pobjednicu - Miju Mateu. Mala Štiglićka je zaradila svoj prvi novac.
Andrija, Mijo i Nediljko prolaze vlastite drame pripremajući se na vazektomiju.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.