SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - AND WHAT HAVE WE LEARNED?

SADRžAJ

Miles Daly (Chris O'Dowd) plaćenik je iz Nevade koji pokušava postati filmski producent u Hollywoodu u pokušaju da ostavi svoju kriminalnu prošlost za sobom i ponovno osvoji svoju odnedavna otuđenu obitelj. Ondje upoznaje Ricka Moreweathera (Ray Romano), propalog producenta nekvalitetnih filmova koji još očajnički vjeruje u holivudsku ljestvicu relevantnosti te nevoljko postaje Milesov partner i vodi ga labirintom šoubiznisa. Zajedno sa svojim kriminalnim suradnikom Louisom (Sean Bridgers), Miles pokušava spriječiti da se njegova dva svijeta sretnu dok balansira između zahtjeva snimanja filmova i nastojanja da ne probudi sumnju glavne šefice kriminalne skupine - i produkcijskog izvora financija - Amare De Escalones (Lidia Porto) i njezina opasnog nećaka Yaga (Goya Robles).

Ep.1
Miles Daly, razbijač za kriminalni lanac u Nevadi koji očajnički želi vratiti svoju ženu i kćer, putuje u Los Angeles kako bi naplatio dug od ambicioznog scenarista - čiji scenarij inspirira Milesa da Hollywoodu pruži priliku.

Fotografije

Uhvatite malogaMGMMGMMGMMGMMGMUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite malogaUhvatite maloga

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.