poster

Kvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decu

Kvadratura kruga

dokumentarni | Srbija

SADRžAJ

San svakog pesnika je tiraž od milion i po primeraka knjiga. Taj san se, na ovim prostorima, do sada, jedino ostvario Ljubivoju Ršumoviću, koji i na pragu devete decenije još uvek piše za decu. Odnedavno je počeo i da gradi za taj dečji svet.
U svom rodnom Ljubišu, na Zlatiboru, Ršumović privodi kraju gradnju akademije u kojoj će boraviti deca nadarena za poeziju i prozu.
Kroz priču o toj budućoj oazi za talentovanu decu, autor Kvadrature kruga, vam otkriva šta je danas najpotrebnije deci, za čim ona teže, a od čega beže, zašto je sve više agresije pa i nasilja među decom i u čemu roditelji najviše greše u vaspitanju decu.

Fotografije

Kvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decuKvadratura kruga: Ršumovićeva oaza za talentovanu decu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.