SEZONA: 1

EPIZODA: 122

SADRžAJ

U ovotjednoj emisiji Zdravlje na kvadrat očekuje vas tema koja će zainteresirati mnoge parove. Što se u ljubavnoj vezi ili braku mijenja dolaskom djeteta te kako tada izgleda svakodnevica ljubavnog para? Saznat ćete jesu li tada svađe češće, dolazi li do udaljavanja te kako se nositi s tim promjenama.
Sigurno ste negdje već čuli za superfood. O čemu je riječ? Je li to hrana koja ima neke magične supermoći? Po čemu se superfood, odnosno superhrana razlikuje od obične hrane? Koje namirnice spadaju u superfood i koliko ih često treba konzumirati, zna nutricionistica Alma Bunić.
Svatko od nas, a osobito žene, žele lijepu, nježnu i glatku kožu. Zato nas posebno smetaju nesavršenosti koje se na njoj mogu pojaviti kao što su npr. strije ili ožiljci. Što su zapravo strije i zašto nastaju te kako ublažiti vidljivost strija i ožiljaka na koži otkrila nam je specijalistica dermatovenerologije, doktorica Ivana Prkačin.
Na kraju emisije vježbajte s trenericom Jelenom Skender. Noge su naši pokretači i važno je da su razgibane, a Jelena će pokazati nekoliko vježbi kojima možete ojačati vaše noge.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.