SEZONA: 2

EPIZODA: 15 - SMILE

SADRžAJ

Brad zastupa Craneovu zaručnicu Bev koja traži da se sudskim nalogom spriječi da njezin bivši muž Howard skine njihovu mačku s aparata za održavanje na životu. Schmidt i Denise zastupaju 18-godišnju Ameliju Warner koju su nakon silovanja prevezli u katoličku bolnicu. Usprkos molbama, doktor koji ju je ondje primio odbio joj je dati tabletu za sprečavanje trudnoće jer se to kosi s njegovim vjerskim načelima. Sad trudna Amelia traži suđenje jer želi da svi znaju da nosi silovateljevo dijete jer joj liječnik nije htio dati tabletu koju je tražila. U međuvremenu, Shore pokušava pomoći djevojčici koja se ne može smijati da se upiše u privatnu školu.

Fotografije

Bostonsko pravoBostonsko pravo 02Bostonsko pravo 03Bostonsko pravo 04Bostonsko pravo 05Bostonsko pravo 06Bostonsko pravo 07Bostonsko pravo 08Bostonsko pravo 09Bostonsko pravo 10Bostonsko pravo 11Bostonsko pravo 12Bostonsko pravo 13Bostonsko pravo 14Bostonsko pravo 15Bostonsko pravo 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.