SEZONA: 7

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Tko je sve bio na novom modnom događaju Zagreb Fashion Destination te čije su kreacije dobile najveći pljesak publike? Tko su ruske poduzetnice u Zagrebu te zbog čega su baš našu metropolu izabrale za svoj novi dom?
Saznali smo tko je sve bio na susretu kolekcionara i umjetnika u zagrebačkoj kući za ljude i umjetnost Laubi te o čemu se razgovaralo i pregovaralo, kao i koje su umjetnine trenutačno najveći hit.
Bili smo u Cannesu, družili se s filmoljupcima te isprobali delicije u restoranima s Michelin zvjezdicama.
Klub 7 donosi i opsežnu priču o hrvatskoj Champagni - vodeći plešivički vinari otkrili su nam tajne pjenušavih vina na hrvatskom tržištu. Isprobali smo i najbolje odreske te saznali gdje se može kupiti i kako pripremiti carsko meso. Razgovarali smo s Dinom Šaranom, pjevačem benda Letu štuke i autorom velikog broja hitova raznih izvođača - od Severine, Natali Dizdar i Luke Nižetića, do Crvene jabuke, Vanne i Ede Maajke, te glumcem i redateljem Brankom Đurićem Đurom koji je upravo objavio svoju prvu knjigu "Mojih pedeset".

Producent: Dean Radinović
Autor: Ivona Čulo
Voditelj: Jelena Glišić

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.