SEZONA: 1

EPIZODA: 77

SADRžAJ

Zoran i Krešo nad nacrtima i rezultatima prvih ispitivanja zemljišta razmišljaju što dalje i kako sa što manje štete nastaviti projekt Palisada. Zoran pokušava dobiti Ivanu, koja mu se nije javila otkad je otišla Vladi u Karlovac. Andrijana je sve više u frci s ocjenama, jer je Jurica završio u bolnici. Karmen moli Šmita da se nađu na kavi, želi mu reći nešto jako važno. Šmit pristane i dolazi se naći s njom u Lounge baru. Karmen mu govori da prije 18 godina ona nije pobacila njihovo dijete, kako je on mislio, nego ga je rodila i odgajala sa svojim pokojnim mužem. Zoran dolazi u ured i zatekne Krešu u živom razgovoru s Rizlom. Zoran pita što je bilo, Krešo objasni da Kristine i dalje nema. Vinko pita oca je li se možda čuo s Matkom. Niko mu mrzovoljno odgovara da ne brine, nije i neće ništa reće Matku u vezi Jože. Vinko mu kaže da smatra kako je to najbolje za sve. Zoran izbezumljen zbog Ivaninog nejavljanja zove Vladu, koji mu govori da Ivana nije s njim. Zorana hvata panika dok objašnjava Vladi da je ona još jučer otišla k njemu u Karlovac i da se sinoć nije vratila doma. Nakon razgovora s Vladom, Zoranu na mobitel stiže poruka: "Ne javljaj policiji ako želiš da ti sestra ostane u komadu". Zoran je užasnut. Aleksandra prekida s Vinkom.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.