SEZONA: 1

EPIZODA: 87

SADRžAJ

Tiao želi nazdraviti mladencima, te provocira Pedra. Tiagu smetaju te provokacije. Robinson pita Camilu je li se odlučila u vezi s odlaskom na Novi Zeland. Tiago pokaže Letíciji sliku koju je dobio. Mag moli Gigi da joj pošalje maserku. Augusto kaže da Vitória više ne smije ići gđi Sílviji. Salete govori Pedru da razmišlja o tome da postavi Augusta kao tajnika za prosvjetu. Antônio je ulovio buket. Élio spomene Isabelu i Tiago misli da mu je on poslao sliku bivše djevojke. Posvađaju se. Pedro i Augusto ih razdvoje. Misael kaže da je imao lijepih trenutaka s Flávijom. Sueli se brine jer nema sinovih vijesti. Ciro dozna od majke da su Pedro i Ana Luisa bili u njezinu stanu. Gigi želi iskušati Marinu i šalje je Magnóliji. Tiago i Letícia uživaju na medenom mjesecu u Riju. Pedro upoznaje Marinu i upozori je na Mag. Sílvia kaže Ciru da će joj Verónica opet doći čitati i da je trudna. Ciro pomisli da je riječ o Vitóriji. Gledson otkrije da je Venturini u kućnom pritvoru.
Wesley obeća Salete da će pomoći da Sueli nađe Gustava.
Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra ("Edu")), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)
Redateljice: Natália Grimberg i Denise Saraceni
Autori: Maria Adelaide Amaral i Vincent Villari
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.