SEZONA: 1

EPIZODA: 65

SADRžAJ

Tin je zatekao Tamaru kako pretražuje njegovu jaknu. Tamara u ruci drži kutiju s lijekovima koju je našla u njegovoj jakni, a on kaže da to nisu lijekovi za glavobolju, nego antidepresivi. Obiteljski ručak je pri kraju i Niko govori kako mu je žao što nije bio ranije u Hrvatskoj da se češće ovako okupe i predlaže da to učine za Božić na Šolti. Matko primijeti da je Nevenki neugodno i pokušava promijeniti temu. Tamara pokušava ispitati Tina koliko dugo uzima te tablete, on objašnjava da je to od smrti njegove zaručnice. Tamara ga otvoreno pita ima li HIV. Tin je zatečen i shvati zašto su se ona i dr. Augustinčić tako čudno držale prema njemu. Tin ponudi da joj pokaže rezultate testa. Mila kaže Kreši da ga je pozvala jer želi da joj bude kum na vjenčanju. Nevenka pomaže Sunčici da se spremi za odlazak na Sljeme. Tamara dolazi k Nevenki i ispriča o svom razgovoru s Tinom. Nevenka je presretna jer ne mora više živjeti u neizvjesnosti. Matko pokušava uvjeriti Niku da nema ništa s Tončicom, no ovaj samo odmahuje rukom. Zoran iznenadi Krešu i kaže mu da se našao s Vanesom. Krešo je zatečen. Dinko žurno ide hodnikom prema Sunčičinoj sobi. Stane ispred vrata i krene pokucati, no shvati da su vrata otvorena. Tiho ih otvori, oprezno uđe u sobu i vidi polugolu Sunčicu. U tome trenutku u sobu ulazi Tamara i zatiče Dinka i polugolu Sunčicu.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.