SEZONA: 1

EPIZODA: 49

SADRžAJ

Daniel razgovara s Isabel i govori joj da još ima nade za njih, no ona ga zamoli da je ne pritišće. On odvrati da će poštovati njezinu odluku. Anibal uvjerava Daniela da će mu se Isabel vratiti. No, on mu kaže da ga Isabel više ne voli te da je pokrenula rastavu. Nakon toga, Anibal odlazi razgovarati s njom, prizna joj da se kaje i traži novu priliku. No, ona mu kaže da joj je lagao, da ga Olga voli, a on se nimalo ne brine za njezino stanje. U trenutku bijesa Anibal joj kaže da je siguran da ima drugoga. Isabel mu kaže da neka misli što ga je volja. No on je upozori da će, ukoliko joj se netko usudi prići, to skupo platiti. Sergio moli Isabel da ne napušta gradić, a ona mu odgovori da će njezin odlazak biti najbolje rješenje.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.