SEZONA: 1

EPIZODA: 123

SADRžAJ

Profesor je uvjeren da se Editi dogodila nesreća, dok ostali kontempliraju je li počinila samoubojstvo? Tomo ipak pronalazi Editu, u nesvijesti i pothlađenu. Ranko i Rus slijede njegov trag i dolaze na isto mjesto. Ranko silom odvaja Tomu od Edite i odnosi ju u vilu. Ona je pothlađena i ima blagi potres mozga. Profesor želi da Edita ide u bolnicu, no ona želi biti uz Ranka, svog sina. Ranko ostaje nasamo s Editom i ima prvi trenutak nježnosti spram Edite, gdje ju prihvaća kao svoju majku.
Vlado je prisiljen pristati na pranje novca, ne znajući da time zapravo radi uslugu Ranku.
Maša u Domu dobije astmatični napadaj, a djeca joj ukradu inhalator.
Profesor daje Blažu ideju da zaprosi Branku, a Blaženka naziva dr. Vlahova, ne bi li saznala detalje Štefove bolesti. Kada vidi Štefovu poruku doktoru, nemalo se iznenadi.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.