poster

KAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOM

How To Get Away With Murder (2014)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 4

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Serija o grupi ambicioznih studenata prava i njihovoj profesorici prava Annalise Keating (Viola Davis). Oni postaju dio ubojstva koji će potresti cijelo sveučilište i promijeniti putanju njihovih života...
Ubojstvo, prijevara, strah i krivnja spajaju profesoricu sa Sveučilišta Middleton Annalise Keating (Viola Davis) s njezinim dugogodišnjim suradnicima Frankom Delfinom, Bobbie Winterbottom i njezinim studentima. Ali kako ekipa pokušava nastaviti sa životom i usredotočiti se na klijente, njihove prošlosti i dalje ih proganjaju, dok Annalise i njezina klika nastoje svoje tajne zadržati skrivenima. Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.
Annalise Keating (dobitnica „Oscara“ Viola Davis) sve je što možete očekivati od profesorice kaznenog prava - briljantna je, strastvena, kreativna i karizmatična. Također je sve što ne očekujete - seksi, glamurozna, nepredvidljiva i opasna. Annalise je neustrašiva na sudu kao i u učionici, a kao braniteljica predstavlja prekaljene i nasilne zločince, ljude koji su počinili sve, od pronevjere do paleža i ubojstva, i učinit će gotovo sve da ih oslobodi. Na površini se čini da Annalise ima sve, uspješnu karijeru i vjernog muža Sama (Tom Verica), ali njezin odnos s filadelfijskim detektivom Nateom (Billy Brown) prisilit će je da se suoči s neočekivanim tajnama o svom životu.
Svake godine Annalise odabere grupu najpametnijih i najdarovitijih studenta da rade u njezinu odvjetničkom uredu. Studenti koji se natječu za taj poželjni položaj su Wes Gibbins (Alfred Enoch), naivan i drag dečko iz susjedstva koji je nedavno prihvaćen s liste čekanja, Michaela Pratt (Aja Naomi King), samouvjerena i ambiciozna radoholičarka koja ne zna odustati, Connor Walsh (Jack Falahee), lukavi i sofisticirani srcolomac koji je naviknut dobiti sve što poželi, Laurel Castillo (Karla Souza), tiha i osjećajna idealistica koju je lako podcijeniti i Asher Millstone (Matt McGorry), razmaženi sveznalica koji se rodio u svijetu vrhunskog obrazovanja i članstva u klubovima. Studenti odgovaraju dvama Annaliseinim vjernim suradnicima, Franku Delfinu (Charlie Webber), lokalnom dečku koji je preokrenuo svoj život i Bonnie Winterbottom (Liza Weil), dragoj i pronicljivoj timskoj igračici sa skrivenom oštrinom.

Fotografije

KAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOMKAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOMKAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOMKAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOMKAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOMKAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOMKAKO SE IZVUĆI SA UBISTVOM

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.