SEZONA: 18

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Svađa u ordinaciji. Posve slučajno Gertrud otkriva da dr. Bergmann nemarno obračunava usluge, no ne usuđuje se upozoriti ga na to. Međutim, njezin muž se izbrblja u gostionici, Jan se ljuti zbog glasina da je pred stečajem, a Maren još brani Gertrud. U raspravi s Gertrud Jan uviđa da snosi odgovornost ne samo za pacijente, nego i za svoje zaposlenike. Inken Engel i Marka Bohma povezuje duga i ne uvijek jednostavna prošlost. Imaju sina zbog kojeg su nakon prekida ostali u kontaktu. Mark shvaća da još voli bivšu ženu i nastoji je ponovno osvojiti, što nailazi na otpor njezina oca, a ni Inken ne zna kako bi se postavila. Kad Mark skupi hrabrost da Inken izjavi ljubav, dogodi se tragična nesreća i Inken završi u bolnici, i to s retrogradnom amnezijom. Ima velike rupe u sjećanju pa misli da je još u braku s Bohmom. Gđa Jürgens vratila se s puta oko svijeta. Jan joj nudi da mu opet vodi kućanstvo, ali ona odbija iako joj je zapravo dosadno. G. Weber ima kalcifikat u ramenu pa ga Jan odlučuje spojiti s gđom Jürgens, no dobra namjera nema uvijek dobar rezultat.

Fotografije

Dr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.