SEZONA: 10

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Sreća u nesreći za Martina Grubera. Iako ga je Lukas ostavio teško ozlijeđena nakon pada na planini, uspiju ga pronaći zahvaljujući Anne i njezinoj poduzetnosti. No Martin je u bolnici zatvoren prema obitelji i odbija majčinu ponudu da se vrati na imanje kako bi se ondje oporavio. Iako je još uzdrman nakon nezgode, strastveno se baca na posao, kao obično. Šesnaestogodišnja Alina (Emilia Bernsdorf) nakon majčine smrti živi s ocem Danielom Försterom, njegovom ženom Petrom i njihovim sinom Finnom. Depresivna djevojka pokuša si oduzeti život tabletama. Posljedice ne mogu biti gore jer se i njezin mali polubrat Finn nehotice otrovao pijući iz njezine čaše. Oboje djece pretrpjelo je teška oštećenja organa.

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.