SEZONA: 6

EPIZODA: 1 - Fallout

SADRžAJ

Nakon velikog brodoloma, milijarder Oliver Queen (glavni glumac serije STEPHEN AMELL) nestao je i proglašen mrtvim na pet godina prije nego što je nađen na zabačenom otoku u Sjevernom kineskom moru. Oliver se vratio kući u Star City s namjerom da ispravi grijehe svoje obitelji i bori se protiv nepravde. Kao Green Arrow, štiti svoj grad uz pomoć bivšeg vojnika Johna Digglea (glavni glumac serije DAVID RAMSEY), računalne stručnjakinje Felicity Smoak (glavna glumica serije EMILY BETT RICKARDS), svoje sestre obučene za osvetnika Theje Queen (glavna glumica serije WILLA HOLLAND), bivšeg policijskog kapetana Quentina Lancea (glavni glumac serije PAUL BLACKTHORNE), briljantnog izumitelja Curtisa Holta (glavni glumac serije ECHO KELLUM) i svojih novih regruta, dečka s ulice Renea Ramireza, odnosno Wild Doga (novi glumac serije RICK GONZALEZ) i metažene Dine Drake (nova glumica serije JULIANA HARKAVY).
Nakon što je razorna eksplozija na Lian Yuu dovela njegov tim u opasnost, Oliver se vraća kući započeti novo poglavlje svog života u kojem će se suočiti s dosad neviđenim izazovom: očinstvom. Manijakalni plan Adriana Chasea u petoj sezoni podsjetio je Olivera koliko jako cijeni obitelj, i biološku i izabranu. Uz potporu svog tima, Oliver je odlučan prihvatiti svoju novu ulogu - onu Williamova oca (gostujuća uloga JACKA MOOREA) dok i dalje služi svom gradu i štiti ga kao gradonačelnik i kao Green Arrow. Ali kad se neočekivani neprijatelji iz njegove prošlosti vrate u Star City i zaprijete njegovoj ulozi zaštitnika na trima bojištima, Oliver je prisiljen redefinirati svoj odnos sa svakim članom svoje obitelji.

Fotografije

ArrowArrowArrowArrowArrowArrowArrow

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.