SEZONA: 8

EPIZODA: 4 - Looking for a Waterfront Home on a Jersey Shore in Waretown

SADRžAJ

Iskustvo i mudrost bit će glavne vodilje majci koja je odlučila povesti kćer u fantastičnu potragu. Mlada Heather voli život na otvorenom uz more i napokon je spremna kupiti kuću na obali Jerseyja.

Fotografije

Potraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plaži

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.