poster

Žak i Kvak

Zack and Quack (2012)

animirani, obiteljski, fantazija | Izrael, Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 26

SADRžAJ

Junaci naše nove animirane serije za djecu su živahni sedmogodišnji dječak Žak i negov najbolji prijatelj znatiželjni plavi patak Kvak.
Žak i Kvak žive u slikovnici - u uzbudljivom svijetu u kojem je sve moguće! Svaka nova stranica i svaka nova slika pune su fantastičnih iznenađenja. Događaju se neočekivane i uzbudljive stvari! Čim Žak i Kvak izađu u svoj vrt, počinju pustolovine! Pred njima se otvaraju novi svjetovi i oni kreću na zanimljiva putovanja...
Žak i Kvak imaju prijateljicu Kiru, djevojčicu bujne kovrčave kose, koja s malo ljepila i papira može popraviti sve, a pustolovine s njima dijele i dvije vjeverice, simpatični jež i žabac.
Serija je izraelsko-britansko-južnokorejska koprodukcija. Sinkronizirana je na hrvatski, a likovima su glasove posudili: Sanja Hrenar, Ranko Zidarić, Doris Pinčić Rogoznica, Dunja Sepčić, Jadranka Krajina, Tonka Botica i Karla Gale.

Fotografije

Žak i KvakŽak i KvakŽak i KvakŽak i KvakŽak i KvakŽak i KvakŽak i KvakŽak i Kvak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.