SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Fire on the Star

SADRžAJ

1990. požar je izbio na trajektu Scandinavian Star. Mnogi su putnici poginuli. Istražitelji ispituju je li posrijedi nesretan slučaj ili palež.
Uskrs, 6. 4. 1990. Putnici se ukrcavaju na brod Skandinavska zvijezda koji plovi iz Norveške u Dansku. Mnogi od njih odlaze u posjet rodbini. No samo nekoliko njih uspjet će doći do cilja: u sljedećih šest sati, život će izgubiti jedno od troje putnika. U rano jutro vatra se zapalila u jednom dijelu broda. Putnici su spavali u kabinama nesvjesni što se događa. Za pet minuta vatra se proširila i na gornje palube. Cijele obitelji umiru u snu. Istražitelji otkrivaju zašto se vatra brzo širila i zašto je bila tako otrovna. Osim na ova, pokušavaju odgovoriti i na pitanja: Zašto je kapetan napustio brod i ostavio putnike? Je li vatra posljedica nesretnog događaja ili paleža?

Fotografije

Sekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofeSekunde do katastrofe

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.