SEZONA: 1

EPIZODA: 23

SADRžAJ

U Hrvatskoj oko 26 tisuća pacijenata treba palijativnu skrb. Nažalost, dobije je tek nekoliko stotina jer timovi i ustanove za takvu skrb kod nas nisu dovoljno razvijeni. O nedostatku palijativne skrbi govorit će se u ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat'.
Svijest o kroničnim bolestima bubrega u Hrvatskoj je još slaba, a oboljelih je 10 do 15 posto populacije. Svi bi trebali barem jednom godišnje napraviti pretrage koje nisu skupe, već jeftine i dostupne. Priču o važnosti pregleda bubrega, ali i liječenju, donosi ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat'.
'Zdravlje na kvadrat' donosi i priče o predoperativnoj i postoperativnoj rehabilitaciji, kao i rehabilitaciji sportaša, ali i priču o stres inkontinenciji.
Loš zadah iz usta nije ništa neuobičajeno, ali mnogi će se složiti da se radi o jednoj od onih neugodnosti zbog koje bi radije usta držali zatvorenima cijeli dan. Razloge zbog kojih nastaje, ali i kako ga smanjiti ili ukloniti gledatelji imaju priliku doznati u 'Zdravlju na kvadrat'.
Kako odabrati najbolja dječja kolica? Ona koja će, prije svega, bebi biti udobna, dugo trajati, ali i poslužiti godinama, gledateljima će ovaj tjedan pokazati novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat'.
Gošća rubrike 'Zdravlje s poznatima' bivša je ministrica i saborska zastupnica Mirela Holy, koja će u ovotjednoj emisiji govoriti o problemima s dijabetesom, prehrani, društvu dijabetičara, stresu, depresiji i problemima s vidom.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.