poster

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

lifestyle | Hrvatska

Ocjena korisnika: 8/10

EPIZODA: 1374

SADRžAJ

Jahački sport i ljubav prema konjima teme su Kućnih ljubimaca. Predstavljamo proslavljenu jahačicu Andreu Novak Djelmić, njezinu obitelj te njihove prekrasne konje. Doznajemo kako se slažu poniji i psi križanci. Što o konjima i ostalim životinjama misli petogodišnja djevojčica iz Konga i kojeg bi još ljubimca udomila? Ljubav na prvi pogled planut će čim upoznate britanske kratkodlake mačke. Posjetili smo izložbu malih životinja u Borovu na kojoj su se predstavili teraristi i akvaristi. Što o novom prijedlogu zakona o porezu na pse misle uzgajivači čistokrvnih pasmina?
I ovu subotu budite uz nas i pružite dom napuštenim životinjama.

Autor: Antun Ponoš
Urednik: Maja Tokić

Fotografije

Kućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.