SEZONA: 14

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Učiteljica koja je s učenicima na školskom izletu u Rimu dolazi u policijsku postaju te prijavi kako je Sara Borelli, jedna od njezinih učenica, zlostavljana i drogirana u hotelu. Sara tijekom ispitivanja ispriča Terzaniju kako ju je nenamjerno drogirala druga učenica, Clara Moretti. No tada se blizu policijske postaje otkrije Clarino tijelo nakon što ona padne s kupaoničkog prozora hotelske sobe. Da ubrza istragu, Terzani odluči sve sudionike ekskurzije pozvati u policijsku postaju kao i njihove roditelje. Ono što se isprva činilo tragičnom nezgodom ubrzo se pokaže kao ubojstvo među učenicima,a sumnjiv je i jedan učitelj. No strašna će istina zahtijevati sve Rexove vještine i njegovu inteligenciju da bi naposljetku bila otkrivena.

Fotografije

Inspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor Rex

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.