Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 81

SADRžAJ

Osvaldo se sprema reći Eloisi o odnosu Pedra i Sonije. Pedro ga prekida, a Eloisa im govori da riješe svoje probleme, a da to ne utječe na obitelj ili tvrtku za koju će Osvaldo biti zadužen dok je Pedro na putu s Aitanom. Pedro kaže Osvaldu da zaboravi prošlost ako mu je stvarno stalo do tvrtke. Pedro kaže Fiorelli da ponovno može raditi na imanju. Eloisa kaže Fiorelli da ona voli svoj posao i svoju tvrtku, ali jasno joj daje do znanja da je njoj Pedro nedostupan i da će zaprositi Aitanu. Federica kaže Danteu da je sigurna da Aitana želi naštetiti tvrtki. Vittorio kaže Diani da, ako želi biti njegova ljubavnica, mora prihvatiti njegove uvjete. Federica savjetuje Vittoriju da odvede Fiorellu na izlet kako bi se Pedro i Fiorella susreli ondje. Eloisa kaže Pedru da je kupila zaručnički prsten za Aitanu jer zna da će on to zaboraviti učiniti. Vittorio kaže Fiorelli da mu se ne sviđa njezina napetost i zato će je odvesti na izlet na jedno prekrasno mjesto.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.