SEZONA: 1

EPIZODA: 59

SADRžAJ

Iako Aitana čuje da pjevaju Fiorelli, ona se pravi da je to za nju i kaže Pedru da nije ljubiteljica serenada. Benito i Gianna odlaze na jahanje. Gianna se onesvijesti. Benito je poljubi kako bi joj povratio svijest. Ona se probudi i plače. Gianna kaže Benitu da je mislila da se samo konji mogu umoriti, a Benito joj kaže da se i jahač umori i da je dobro što je naučila lekciju. Alfredo kaže Julieti da se čovjek koji je podmetnuo požar u njezinu kuću kune da mu je Sergio platio za to. Julieta to ne može vjerovati. Alfredo je upozorava da ne vjeruje Sergiju dok ne sazna je li to istina ili ne. Sergio kaže Julieti da zna da ne može izbaciti Aníbala iz njezinih misli, ali da će sve učiniti da joj Aníbal više ne smeta. Eloisa govori Fiorelli da je ona njezina pomoćnica, a ne gošća, tako da mora za sve tražiti dopuštenje, a ne samo nestati. Eloisa kaže Fiorelli neka čestita Aitani na budućoj udaji, a ona odgovori da je sigurna da ju je Pedro zaprosio serenadom. Pedro kaže Eloisi da ga je prisilila da se vrati Aitani, da voli Fiorellu i ne želi je izgubiti. Vittorio inzistira na vjenčanju s Fiorellom.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.