Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Glavni junaci humoristične serije "Opaki par" ostarjeli su partneri Freddie i Stuart, koji već 48 godina skupa žive u svojem stanu u londonskoj četvrti Covent Garden. Kad su se tek upoznali, Freddie je bio perspektivan mladi glumac, a Stuart voditelj pivnice. No budući da je vrhunac karijere sad već debelo iza njih, dane provode s najbližim prijateljima, brinu se za svoga prastaroga psa Balthazara te od jutra do mraka podbadaju jedan drugoga.


1. epizoda

Freddie i Stuart organiziraju karmine u čast pokojnog prijatelja i na njih pozivaju svoje najbliže prijatelje. Osim što nisu pripremili dovoljno hrane, dečki se ponovno uspiju izvrijeđati na pasja kola i stvoriti nelagodnu atmosferu. U goste im dolazi i njihov novi mladi susjed Ash, čija je seksualnost jedna od glavnih tema večeri. Ash nastoji biti pristojan i drag dok mu se bestidno nabacuje pohotljiva Violet, Freddiejeva i Stuartova najbolja prijateljica.

Gostujuće uloge: Marcia Warren (Penelope), Philip Voss (Mason)

Fotografije

Opaki parOpaki parOpaki parOpaki parOpaki parOpaki parOpaki par

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.