SEZONA: 3

EPIZODA: 14 - SEX AND ANOTHER CITY

SADRžAJ

Cure i dalje nisu u New Yorku, te ulaze u drugi tjedan svoje pustolovine u Los Angelesu. U nadi da će izbjeći veselu površnost L. A.-a i iznova se povezati sa svojim neurotičnim korijenima, Miranda se nađe s Louom, starim njujorškim prijateljem.
Za to vrijeme Carrie i Samantha pokušavaju doživjeti pravu scenu Los Angelesa odlaskom na zabavu u povodu filmske premijere, ali ih odbiju na vratima. Srećom, Carrie upozna Keitha koji ih uvede na zabavu. Fascinirana Keithovim statusom, Carrie izađe na spoj s njim.
Kod kuće, nakon još jednog propalog pokušaja s Treyom, Charlotte odluči da joj nedostaju prijateljice i ukrca se na avion za L. A. Tijekom ručka Charlotte curama priopći vijest da je njezin brak lažan.
U posljednjem pokušaju da budu prave žene iz L. A.-a, cure se zapute u Playboyevu vilu Hugha Hefnera na zabavu uz bazen.

Gostujući glumci: Carrie Fisher (Carrie Fisher), Hugh Hefner (Hugh Hefner), Vince Vaughn (Keith Travers), Sam Leder (Lew)

Fotografije

Seks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i gradSeks i grad

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.